Familieopstellingen regio Amersfoort

Wat houdt een familieopstelling in?

Een familieopstelling is een manier om inzicht te krijgen in jouw leven en de manier waarop je dingen doet en denkt (je patronen). Bijvoorbeeld als een bepaalde relatie in je leven niet goed loopt. Denk aan de relatie met je partner, je beste vriend of de relatie met je kinderen of ouders. De oorzaak van zo’n verstoorde relatie kan in jouw ‘systeem’ van herkomst liggen. Een familieopstelling is een krachtige en uiterst effectieve manier om het onderbewuste inzichtelijk te maken en aan de slag te gaan met jouw (psychische) klachten.

Waarom een familieopstelling?

Een familieopstelling is voor veel mensen een openbaring. Je gaat aan de slag met je onzichtbare en onbewuste processen en patronen waardoor je inzicht krijgt in jouw systeem en waarom bepaalde dingen je tegen houden het leven te leiden dat je wilt leiden.

Hoe ziet een familieopstelling eruit?

Een familieopstelling doe je onder begeleiding van Frank, met een groep deelnemers óf met plaatsvervangende symbolen/papieren die je op de grond neerlegt die symbool staan voor je familieleden. Je doet een familieopstelling dus niet met jouw echte familie. Onder begeleiding van Frank wordt een veld gecreëerd waarin je familiesysteem wordt getoond.

Wil jij een familieopstelling doen?

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen met Frank Schonagen. Hij zal je vraagstuk met je bespreken en doornemen wat hij voor je kan betekenen. Wil je eerst meer weten over Frank? Bekijk dan de ‘over mij‘ pagina. Wil je gelijk een afspraak maken? Dan kan je onderaan deze pagina het contactformulier invullen.

De kosten voor één sessie met Frank van 1,5 uur zijn 120 euro
Wil je iets meer de diepte induiken dan kan je een traject van 3 sessies doen voor 333 euro

Over Frank Schonagen

Frank geeft vanuit zijn praktijk in Ermelo familie- en trauma opstellingen. “Ik heb mijn hele leven opnieuw doorlopen met ook vele onbewuste trauma’s. Eén daarvan was dat ik in een opstelling ontdekte dat ik een alleengeboren tweeling ben, in de baarmoeder heb ik al heel jong ervaren wat het is om alleen achter te blijven, dat is een diepe groef, maar door het voelen van die waarheid is mijn eenzaamheid wel voor een groot gedeelte geheeld. Heel bijzonder hoe dit werkt! Na een aantal jaar studie en ervaring te hebben opgedaan, wil ik andere mensen kennis laten maken met deze manier van proces-werk”

Los consult

120 euro voor een sessie van 1,5 uur

Pakket

333 euro voor 3 sessies


Neem contact op

Back to top