Ervaringen van mensen die bij mij een sessie hebben ervaren.

Ik heb met jou contact gezocht op aanraden van je collega coaches, omdat praten met een goede mannelijke coach mij verder zou gaan brengen binnen mijn ontwikkelingsproces van persoonlijk leiderschap. Al tijdens onze eerste sessie heb jij mij vanuit rust en ruimte laten voelen hoe het is om verbinding te kunnen maken met mijn innerlijke zijn. Jij hebt mij geleerd mijn gedachten te richten naar mijn ziel, waardoor ik in een soort trance terecht kwam.

Jij hebt mij een spiegelbeeld van mijn eigen ‘ik’ laten zien. Door mij te helpen, datgene wat ik verdrongen heb naar het onbewuste, in het bewustzijn te brengen. Ik heb mogen ervaren hoe ik mijn emoties beter kan reguleren (trauma, overleving en gezond deel) en te (h)erkennen en mijn geblokkeerde gevoelens tot uitdrukking te laten komen. Mede door het gebruik van een groot zwaard, welke staat in je praktijkruimte, heb ik de energetische belastende banden met mijn ex-partner doorgesneden. Ik kan nu dat wat geblokkeerd was, weer voelen en integreren in mijn ‘ik’. Door deze ervaring heb ik een manier gevonden om mijn traumatische ervaring (ouderverstoting) ter verwerken.

Door jouw coaching ben ik in staat om zowel emotioneel, lichamelijk en mentaal verder te helen en vanuit kennis en kracht alles terug in harmonie en evenwicht te brengen en mijn toekomst met tromgeroffel in te stappen. Uiteindelijk hoop ik mijn oudste dochter weer in mijn armen gaan sluiten en hoop dat zij gaat voelen dat ik er voor haar zal zijn vanuit een gevoelde boeddhahouding.

Nogmaals dank voor de inzichten die je me hebt gegeven.

Hartelijke groeten,

Vincent

Vincent

Prettige veilige sfeer. Voldoende tijd om de sessie goed af te ronden.
Goede en waardevolle inzichten gekregen.

Anoniem

Prima voor het tarief

Anoniem

Onlangs heb ik een Familie opstelling bij Frank ondergaan. Bij ontvangst voelde ik me gelijk thuis, zijn lichte praktijkruimte is ruim, maar past als een warme deken waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. Na ontvangst even samen thee gedronken en wilde Frank ea weten over mij en mijn verwachtingen, stukje uitleg en eigenlijk als vanzelf begonnen we de sessie. Ik kreeg enkele stukken vilt die symbool stonden voor familie leden. Met open uitleg begeleide hij de sessie en waar het voor wellicht een toeschouwer een ogenschijnlijk heen en weer loopje lijkt. Gebeurde er Intern behoorlijk veel. Frank heeft mij zowel fysiek, mentaal en spiritueel achter mij gestaan tijdens deze sessie en dat was een fijn idee. Hoewel ik zelf de sessie doorlopen heb, voelde ik me enorm gedragen en geborgen gevoeld door zijn empathie en kennisoverdracht. De kleine details als geurbeleving, muziek en zijn geaarde energie heb ik de sessie heel fijn gevonden. Nadien nog samen thee gedronken en even gekletst. Ik voelde gelijk dat er veel gebeurt was en gunde mezelf een lange integratietijd met in mijn achterhoofd “dit ga ik nog een keer doen, bij Frank”.

Anoniem

Hallo Frank,

Ik heb in onze drie bijeenkomsten heel veel realisaties, inzicht en nuttig losgewoelde bodem opgedaan. Daar ben ik nog steeds mee bezig, Met terugkijken en opnieuw zien, met nieuwe gedachten en het leggen van nieuwe verbindingen. Ik heb gekregen wat ik zocht, want ik wilde dat het weer ging bewegen, ik wilde door belemmeringen heen breken.
De drie bijeenkomsten waren qua vorm en inhoud echt verschillend, en dat vond ik fijn. Om niet in een standaard werkformule terecht te komen.
Het voelde als een integere samenwerking. Jouw aandeel was respectvol, het doel dienend, en ook heel duidelijk, spiegelend en met nieuwe input. Je hebt een rijke en brede bagage en durft te vertrouwen op je intuïtie bij het maken van keuzes. Enfin, niks standaard dus.
Dank je wel voor de inzet van dit alles om mij weer in de stroom van verdere ontwikkeling te brengen.

Voor jouw informatie: twee momenten springen er uit. Het ene was toen ik de opstelling met ouders, broers en zus zag, en ik me realiseerde “het WAS gewoon zo”, het waren geen kronkelige onprettige door mijzelf gecreëerde gevoelens, nee de situatie gaf alle aanleiding tot dat gevoel. Dat gaf rust, en berusting. En ik snap beter wat er gebeurt in mn relatie.
Het tweede moment was tijdens de healing, toen ontstond ineens de gedachte: ik HOEF niet te verdwijnen, Blijkbaar had ik dat dus gevoeld of gedacht, dat ik verdwijnen moest … dat wist ik niet.
Na de laatste keer had ik twee dagen fikse nek- en hoofdpijn. Ik heb dat maar beschouwd als homeopatie: de kwaal eerst verergeren om dan beter te worden.
Ik ben nog steeds bezig met voort te borduren op wat opgekomen is. Ik ben niet aan het oogsten of zo, ik ben ook denk ik door dat wekenlange hevige hoesten, en misschien ook door ijzertekort, momenteel nogal moe. Maar er is ook nieuw zicht op de oorsprong in mn lijf van de ëeuwenlange”nekklachten en dat voelt ook goed: geen brandjes meer blussen maar echt in de wortel aanpakken. Ik snak wel naar wat meer zon en vrij en blij rond te kunnen lopen en fietsen zonder een winterharnas aan :).

Hoop en denk dat t goed met je gaat. Wie weet bel ik wel weer eens voor een ‘vervolg afspraak. Dat speelt nu nog niet.

Hartelijke groet

Pam
Back to top