150 150 admin

Ik heb met jou contact gezocht op aanraden van je collega coaches, omdat praten met een goede mannelijke coach mij verder zou gaan brengen binnen mijn ontwikkelingsproces van persoonlijk leiderschap. Al tijdens onze eerste sessie heb jij mij vanuit rust en ruimte laten voelen hoe het is om verbinding te kunnen maken met mijn innerlijke zijn. Jij hebt mij geleerd mijn gedachten te richten naar mijn ziel, waardoor ik in een soort trance terecht kwam.

Jij hebt mij een spiegelbeeld van mijn eigen ‘ik’ laten zien. Door mij te helpen, datgene wat ik verdrongen heb naar het onbewuste, in het bewustzijn te brengen. Ik heb mogen ervaren hoe ik mijn emoties beter kan reguleren (trauma, overleving en gezond deel) en te (h)erkennen en mijn geblokkeerde gevoelens tot uitdrukking te laten komen. Mede door het gebruik van een groot zwaard, welke staat in je praktijkruimte, heb ik de energetische belastende banden met mijn ex-partner doorgesneden. Ik kan nu dat wat geblokkeerd was, weer voelen en integreren in mijn ‘ik’. Door deze ervaring heb ik een manier gevonden om mijn traumatische ervaring (ouderverstoting) ter verwerken.

Door jouw coaching ben ik in staat om zowel emotioneel, lichamelijk en mentaal verder te helen en vanuit kennis en kracht alles terug in harmonie en evenwicht te brengen en mijn toekomst met tromgeroffel in te stappen. Uiteindelijk hoop ik mijn oudste dochter weer in mijn armen gaan sluiten en hoop dat zij gaat voelen dat ik er voor haar zal zijn vanuit een gevoelde boeddhahouding.

Nogmaals dank voor de inzichten die je me hebt gegeven.

Hartelijke groeten,

Vincent

Back to top