Pam

Pam

Pam 150 150 admin

Hallo Frank,

Ik heb in onze drie bijeenkomsten heel veel realisaties, inzicht en nuttig losgewoelde bodem opgedaan. Daar ben ik nog steeds mee bezig, Met terugkijken en opnieuw zien, met nieuwe gedachten en het leggen van nieuwe verbindingen. Ik heb gekregen wat ik zocht, want ik wilde dat het weer ging bewegen, ik wilde door belemmeringen heen breken.
De drie bijeenkomsten waren qua vorm en inhoud echt verschillend, en dat vond ik fijn. Om niet in een standaard werkformule terecht te komen.
Het voelde als een integere samenwerking. Jouw aandeel was respectvol, het doel dienend, en ook heel duidelijk, spiegelend en met nieuwe input. Je hebt een rijke en brede bagage en durft te vertrouwen op je intuïtie bij het maken van keuzes. Enfin, niks standaard dus.
Dank je wel voor de inzet van dit alles om mij weer in de stroom van verdere ontwikkeling te brengen.

Voor jouw informatie: twee momenten springen er uit. Het ene was toen ik de opstelling met ouders, broers en zus zag, en ik me realiseerde “het WAS gewoon zo”, het waren geen kronkelige onprettige door mijzelf gecreëerde gevoelens, nee de situatie gaf alle aanleiding tot dat gevoel. Dat gaf rust, en berusting. En ik snap beter wat er gebeurt in mn relatie.
Het tweede moment was tijdens de healing, toen ontstond ineens de gedachte: ik HOEF niet te verdwijnen, Blijkbaar had ik dat dus gevoeld of gedacht, dat ik verdwijnen moest … dat wist ik niet.
Na de laatste keer had ik twee dagen fikse nek- en hoofdpijn. Ik heb dat maar beschouwd als homeopatie: de kwaal eerst verergeren om dan beter te worden.
Ik ben nog steeds bezig met voort te borduren op wat opgekomen is. Ik ben niet aan het oogsten of zo, ik ben ook denk ik door dat wekenlange hevige hoesten, en misschien ook door ijzertekort, momenteel nogal moe. Maar er is ook nieuw zicht op de oorsprong in mn lijf van de ëeuwenlange”nekklachten en dat voelt ook goed: geen brandjes meer blussen maar echt in de wortel aanpakken. Ik snak wel naar wat meer zon en vrij en blij rond te kunnen lopen en fietsen zonder een winterharnas aan :).

Hoop en denk dat t goed met je gaat. Wie weet bel ik wel weer eens voor een ‘vervolg afspraak. Dat speelt nu nog niet.

Hartelijke groet

Back to top